Sensa Campagna 24

Sensa Campagna 24

Sensa Campagna 24

€549

Deze fiets was in handen van een fietsliefhebber. Bij de inruil van dit model is deze grondig gecontroleerd door onze monteurs en verkeert nu in uitstekende staat.

De Sensa Campagna 24 is een veelzijdige en betrouwbare fiets ontworpen voor stadscommutes en dagelijkse ritten. Met zijn stevige aluminium frame biedt het duurzaamheid en behendigheid op stadsstraten. Het 24-versnellingensysteem zorgt voor soepele en efficiënte ritten, terwijl het comfortabele zadel en ergonomisch ontwerp zorgen voor een aangename rijervaring. Of je nu naar het werk pendelt, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht, de Sensa Campagna 24 is de perfecte metgezel. Zijn praktisch nut en functionaliteit maken het een uitstekende keuze voor forenzen en stadsbewoners die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle fiets om zich te verplaatsen in de stedelijke omgeving.

Dit model maakte deel uit van onze verhuurvloot en wordt verkocht vanwege onze upgrade van de verhuurvloot, met een speciale prijs vanwege de kerstpromotie!
Model
Campagna 24 Gents
Available Frame Sizes
56cm / 61 cm
Color
Anthracite
Gears
Shimano Acera 3x8